VARAA OMA OLO OPAS

Kuusamossa lomaileva saa tänä kesänä tietää parhaat vinkit lomaansa OLO Oppaalta, jonka voi tavata tilauksesta mm. Oulangan kansallispuistossa tai Rukan huipulla. OLO Opas auttaa sinua loman suunnittelussa. 

OLO Opas kyselee lomahaaveistasi, tarjoaa jäätelöt ja kertoo sinulle sopivat aktiviteetit, parhaat paikalliset tuotteet ja kauneimmat luontopolut Kuusamon laajasta tarjonnasta. 

OLO Opas on paikallinen tietäjä, joka jakaa mielellään ne salatut helmet, joita suosittelee myös omille Kuusamossa vieraileville kavereilleen ja sukulaisilleen. Hän ohjaa sinut löytämään palveluita, joita itsekin mielellään käyttää ja jotka ovat sitoutuneet kestävän kehityksen arvoihin.

Varaa tapaaminen OLO Oppaan kanssa Rukatunturin huipulle, Konttaiselle tai Myllykoskelle. OLO Opas odottaa sinua valitsemallasi kohteessa ja auttaa sinua löytämään Kuusamon parhaimmat lomavinkit, palvelut, tuotteet ja tekemiset!

OLO OPAS

RUKATUNTURI

OLO opas odottaa sinua sovittuun aikaan Rukatunturin huipulla VillageExpress-hissin yläasemalla. Voit patikoida Rukatunturin ulkoilureittiä ylös tai pyöräillä pyöräilyreittiä pitkin huipulle tai tule VillageExpress-hissikyydillä ylös. Alas pääset vaikka Rukan kesäkelkkarataa hissilipun hinnalla.

OLO OPAS

KONTTAINEN

Tule sovittuun aikaan Konttaisen parkkipaikalle ja kävele yhdessä OLO Oppaan kanssa huipulle. Konttaisen luontopolku on osa Isoa Karhunkierrosta ja ylhäältä avautuu upeat näköalat. Tämä on luontokohde, joka kaikkien Kuusamon kävijöiden pitää nähdä.

OLO OPAS

OULANKA

Tule sovittuun aikaan Pienen Karhunkierroksen lähtöpaikalle, Retki-Etapin info-taulun luokse tapaamaan OLO Opas. Jatkatte yhdessä matkaa  kohti Myllykoskea, joka on yksi Oulangan kansallispuiston hienoimmista koskista. OLO Oppaan tapaamisen jälkeen voit jatkaa matkaa Pienelle Karhunkierrokselle tai piipahtaa Jyrävälle.