OLO TRIBE TARINA

Me, Piritta Liikka (Mun Polku) ja Lotta Sandvik (Outdoor Passion Finland) perustimme OLO Triben yhteiseksi markkinapaikaksi, joka nostaa esille vastuullisia paikallisia yrityksiä, tuotteita ja palveluita. OLO on olemista ja mukavaa oloilua. Tribe on heimo, joka jakaa kanssasi paikallista elämää ja  tarinoita, sekä vahvistaa paikallisyhteisömme hyvinvointia.

OLO Tribe on tulevaisuuden yhteistyöalusta ja kehitämme matkailutuotteita, jotka huomioivat myös tulevat sukupolvet. Teemme matkaa luontoa kunnioittaen ja vastuullisesti, turvallisuutta ja kestävän matkailun periaatteita noudattaen. Olemme innoissamme kun polkumme nyt yhdistyivät ja haluamme kutsua sinut matkalle kanssamme.

Olemme onnekkaita, kun saamme niin töissä, kuin vapaa-ajalla nauttia Kuusamon luonnosta. Teemme parhaamme, että voisimme antaa jälkipolville hienon ja hyvin pidetyn luontoperinnön!

Piritta Liikka

Piritta Liikka

OLO opas

Mun Polku

Minä, Piritta, olen kulkenut luonnossa lapsesta asti ja tuntenut metsän aina kodikseni. Matka alkoi lapsuuden kesistä hämäläisissä männiköissä ja johti monen sivupolun kautta Kuusamoon 15 vuotta sitten. Tänne minä sitten jäin, sillä voiko ollakaan parempaa paikkaa yhdistää rakas harrastus ja työ. Haluan jakaa elämykseni luonnossa vieraideni kanssa ja opastaa heitä kokemaan ja näkemään. Joka päivä löydän jotain uutta, kun lähden kulkemaan mun polkuja.

Lotta Sandvik

Lotta Sandvik

OLO opas

Outdoor Passion Finland

Lapsuuteni vietin Pohjanmaalla maaseudun rauhassa. Pienenä jo haaveilin töistä matkatoimistossa koska he saivat mielestäni matkustaa paljon. Matkatoimistoon en ole päätynyt mutta matkustamaan olen päässyt työ-, opiskelu- ja viihdetarkoituksessa. Olen aina matkoillani hakeutunut puistoihin ja luontoon. Luonnonlapsen oli helppo asettua Kuusamon jylhiin kansallismaisemiin. Intohimoni on auttaa ihmisiä saavuttamaan unelmia, luonnollisesti!